Ajankohtaista — UutisetNoutomyymälän avajaiset 21.-22.8.

Nyt se on virallista! Myymälän avajaisia juhlitaan 21.-22.8. Ylöjärvellä. Sekä lauantaina että sunnuntaina ovet ovat avoinna klo 10-16. Lisätietoa saapumisesta, turvallisuudesta, ohjelmasta, tarjouksista sekä myymälän valikoimasta päivitetään Facebook tapahtumasivulle. Tapahtuma sivulle pääset napauttamalla tästä. Tervetuloa mukaan

Jatka lukemista
Brändilähettiläs haku on auki!

Oletko aina haaveillut brändilähettilääksi ryhtymisestä? Haluaisitko olla mukana tukemassa kotimaisuutta ja arvostat eettisyyttä? Hae mukaan Tiuhan brändilähettilääksi! Etsimme nyt blogin kirjoittajaa brändilähettilääksi tulevalle talvikaudelle, (1.2.-30.4.2021). Hae mukaan tästä. Edellytämme sinun julkaisevan kerran kuukaudessa kaupallisen yhteistyön blogipostauksen, joka sisältää kuvia, tekstiä ja linkin Tiuhan verkkokauppaan sekä sosiaaliseen mediaan. Tarjoamme sinulle ensimmäiselle kuukaudelle 75€ arvoisen lahjakoodin verkkokauppaan ja seuraavina kuukausina 50€ lahjakortin. Saat tuotteiden lisäksi näkyvyyttä Tiuhan verkkokaupassa ja sosiaalisen median kanavissa sekä arvonnan ja alennuskoodeja jaettavaksi lukijoillesi/seuraajillesi. Jos kauden aikana ilmestyy uutuustuotteita, pääset testaamaan näitä ensimmäisten joukossa. Täytä ja lähetä linkin lomake meille 29.1.2021 mennessä ja olet mukana haussa. Valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 31.1.2021. Jos et ylläpidä perinteistä blogia, voit osallistua hakuun myös Tiuhan Instagramissa.

Jatka lukemistaYLLÄTYSLAHJA

Tammikuun ajan tarjoamme kaikkiin yli 50€ tilauksiin kaupanpäälle yllätyslahjan, arvoltaan 10€. Tämän lahjan avulla selvität vaikeimmatkin takut hiuksista, hellävaraisesti! Huomioithan että lahjoja on rajallinen määrä. 

Jatka lukemistaUutuustuote! Leijona taulu

Ihastuttava Leijona-taulu on oiva lahjaidea tai suloinen sisustuselementti mm. lastenhuoneeseen.  Kehystetty kotimaisesta puuvärityöstä teetetty printti kiiltävällä sertifioidulla valokuvapaperilla.  Kehys: Valittavana musta kehys. Kehyksen koko 23x32cm. 

Jatka lukemista