News
Brändilähettiläs haku on auki!

Oletko aina haaveillut brändilähettilääksi ryhtymisestä? Haluaisitko olla mukana tukemassa kotimaisuutta ja arvostat eettisyyttä? Hae mukaan Tiuhan brändilähettilääksi! Etsimme nyt blogin kirjoittajaa brändilähettilääksi tulevalle talvikaudelle, (1.2.-30.4.2021). Hae mukaan tästä. Edellytämme sinun julkaisevan kerran kuukaudessa kaupallisen yhteistyön blogipostauksen, joka sisältää kuvia, tekstiä ja linkin Tiuhan verkkokauppaan sekä sosiaaliseen mediaan. Tarjoamme sinulle ensimmäiselle kuukaudelle 75€ arvoisen lahjakoodin verkkokauppaan ja seuraavina kuukausina 50€ lahjakortin. Saat tuotteiden lisäksi näkyvyyttä Tiuhan verkkokaupassa ja sosiaalisen median kanavissa sekä arvonnan ja alennuskoodeja jaettavaksi lukijoillesi/seuraajillesi. Jos kauden aikana ilmestyy uutuustuotteita, pääset testaamaan näitä ensimmäisten joukossa. Täytä ja lähetä linkin lomake meille 29.1.2021 mennessä ja olet mukana haussa. Valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 31.1.2021. Jos et ylläpidä perinteistä blogia, voit osallistua hakuun myös Tiuhan Instagramissa.

Jatka lukemistaYLLÄTYSLAHJA

Tammikuun ajan tarjoamme kaikkiin yli 50€ tilauksiin kaupanpäälle yllätyslahjan, arvoltaan 10€. Tämän lahjan avulla selvität vaikeimmatkin takut hiuksista, hellävaraisesti! Huomioithan että lahjoja on rajallinen määrä. 

Jatka lukemistaUutuustuote! Leijona taulu

Ihastuttava Leijona-taulu on oiva lahjaidea tai suloinen sisustuselementti mm. lastenhuoneeseen.  Kehystetty kotimaisesta puuvärityöstä teetetty printti kiiltävällä sertifioidulla valokuvapaperilla.  Kehys: Valittavana musta kehys. Kehyksen koko 23x32cm. 

Jatka lukemistaJouluiset Kässämessut netissä

Tänään starttasi koko viikonlopun kestävät Jouluiset Kässämessut netissä. Tapahtuman pääpaino on Facebookissa, Messuhalliryhmässä. Tiuha on myös menossa mukana ja viikonlopun aikana on luvassa uutuuksia, tarjouksia ja myös arvontoja. Muistathan laittaa uutiskirjeen tilaukseen, sillä arvomme uutiskirjeen tilanneiden kesken 30€ arvoisen lahjakortin Tiuhan verkkokauppaan. Tarjoamme myös ilmaiset toimituskulut kaikkiin Suomen tilauksiin koodilla JOULU20. Tarjous on voimassa 18.12.2020 asti. Psst...Lahjoitamme myös jokaista tilausta kohden yhden lahjan MLL Ylöjärven tai Joulupuun lahjakeräykseen. Tehdään yhdessä hyvää tänä jouluna!

Jatka lukemista